Ημερησιες Εκδρομές στη Μήλο

Ο γύρος του Νησιού με το «Καπετάν Γιάγκος»

Αφεθείτε στην πολυετή εμπειρία του Καπετάν Σταύρου Μαθιουδάκη να σας γνωρίσει με το παραδοσιακό ξύλινο σκαρί «Καπετάν Γιάγκος», τις ομορφιές του νησιού με το Γύρο της Μήλου και την επίσκεψη στην Κίμωλο.

Αναχώρηση από ΑΔΑΜΑΝΤΑ 09:00 επιστροφή 18.30

Παραδοσιακό Ξύλινο Σκάφος «Ζέφυρος»

Ο Ζέφυρος προσφέρει το ιδανικό ταξίδι σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια σύντομη και προσιτή ξενάγηση στο μαγευτικό τοπίο της παραλίας Κλέφτικου και Γέροντα.
Παραδοσιακό ξύλινο σκάφος μήκους 16 μέτρων – 2 καμπίνες – 2WC

Αναχώρηση από ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ: Αναχώρηση 10:00 επιστροφή 14.00
Αναχώρηση 15:00 επιστροφή 19.00

«Δελφίνια» Θαλάσσιες εκδρομές

Δελφίνια – είναι ένα ξύλινο παραδοσιακό σκάφος μήκους 16 μέτρων που αναχωρεί από την παραλία Κήπου και προσφέρει καθημερινά ταξίδια στο νότιο τμήμα της Μήλου. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τις μοναδικές παραλίες Κλέφτικου και Γέροντα, όπου μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά.

Αναχώρηση από ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ:
Αναχώρηση 11:00 επιστροφή 14.30
Αναχώρηση 15:00 επιστροφή 18.30

Εκδρομή με το Ταχύπλοο «Volcano»

Σας καλωσορίζουμε στο ΒΟΛΚΑΝΟ για ένα ευχάριστο ταξίδι 5 ωρών στη δυτική και νοτιοδυτική ακτή της Μήλου. Ένα φουσκωτό σκάφος 15 μέτρων mega rib για μία μοναδική και γρήγορη κρουαζιέρα που θα σας εξασφαλίσει ένα γρήγορο άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Αναχώρηση από ΑΔΑΜΑΝΤΑ: Αναχώρηση 09:30 επιστροφή 14.30

«Χρυσοβαλάντου» Καταμαράν

Πλέουμε παραλιακά και αφήνοντας πίσω μας τον κόλπο του Αδάμαντα αντικρίζουμε τα παραδοσιακά ψαροχώρια Σκινωπή, Κλήμα, Αρετή, Φουρκοβούνι, καθώς και τα γνωστά πολύχρωμα σύρματα πάνω στη θάλασσα.

Departures from

X

Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας σε αυτό τον ιστότοπο, θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και προσωπικών δεδομένων

Όροι Χρήσης